• darkblurbg

Een echt familiebedrijf

Op 15 december 1986 opende Grieks restaurant Olympia voor het eerst zijn deuren in de mooie Zwanestraat, het hart van Groningen. We waren één van de eerste Griekse restaurants in Groningen en een echt familiebedrijf. Door de gastvrijheid, de diversiteit van de heerlijke Griekse keuken en het authentieke Griekse interieur laten wij u het echte Griekenland ervaren. Ruim 30 jaar later is Olympia dan ook een begrip in Groningen en omstreken.

 

De Griekse keuken

Met de opening van Grieks Restaurant Olympia heeft mijn vader, Lefteris Kounatidis de echte traditionele Griekse keuken geïntroduceerd in Groningen met gerechten zoals gyros, souflaki, moussaka en tzatziki. Ruim 20 jaar later, in 2008 heeft hij het restaurant overgedragen aan mij, zijn oudste zoon Lazaros. De liefde voor ons restaurant en de Griekse keuken is mij met de paplepel ingegoten. Gastvrijheid, heerlijk Grieks eten bereiden en onze klanten een gezellige avond bezorgen is elke dag ons streven.

 

Restaurant Olympia: Ruim 30 jaar een begrip in Groningen

Door de jaren heen heeft Olympia zich sterk ontwikkeld. De menukaart werd uitgebreid en als eerste Griek in Groningen introduceerden wij de mezedes, kleine Griekse hapjes. Daarnaast verzorgen we bruiloften, catering en partijen, kunt u eten afhalen en ook laten bezorgen.

De familie Kounatidis wenst u graag een onvergetelijke Griekse avond in ons restaurant!

Contact

Grieks Restaurant Olympia

Zwanestraat 12

9712 CM Groningen

T: 0503123846

M: 0621850619

Kounatidis.olympia@gmail.com

Direct reserveren

Social media